Колаж Pexels, Нова Тв, видео Нова Тв, vbox7.comЕдин от нападателите при

...
Колаж Pexels, Нова Тв, видео Нова Тв, vbox7.comЕдин от нападателите при
Коментари Харесай

Осъдиха Шамана на Кю Анон на 41 месеца затвор заради щурма на Капитолия

Колаж Pexels, Нова Тв, видео Нова Тв, vbox7.com

Един от нападателите при щурма на Капитолия бе наказан.

Федерален арбитър в Съединените щати постанови през днешния ден наказване от 41 месеца затвор на участник в нападението против Капитолия във Вашингтон на 6 януари, прочут като " Шамана на Кю Анон ", съобщи Ройтерс.

Прокуратурата беше поискала налагане на 51-месечна присъда на Джейкъб Чансли, който се призна за отговорен, че е попречил публична процедура, когато дружно с хиляди други хора е нахлух в постройката на американския Конгрес, с цел да спрат потвърждаването на избирането на Джо Байдън за президент на Съединени американски щати.

При нападението починаха четирима души. Служител на реда, нападнат от участници в щурма, умря на идващия ден, а четирима служители на реда, взели участие в защитата на Капитолия, по-късно се самоубиха.

При нападението, осъществено от последователи на някогашния президент Доналд Тръмп, бяха ранени към 140 служители на реда, напомня Ройтерс, представена от nova.bg.

Breaking News: Jacob Chansley, known as the QAnon Shaman, was sentenced to 41 months in prison for his role in the Capitol riot.
— The New York Times (@nytimes)
Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР